Imobiliare

Suntem axați pe Proprietăți generatoare de venituri, investiții și oportunități la prețuri de executare silită, completând portofoliul acesta cu servicii menite să dea valoare adăugată investițiilor clienților noștri.


Mai mult

Energie verde

MORE Green Energy este o companie înfințată în 2009 oferind servicii în domeniul de brokeraj, aducând în contact proprietarii de proiecte de energie verde și investitorIi interesați.Mai mult

More Solutions

Expertiza noastră pe piața din România și contactul direct cu afaceri din diferite sectoare reprezintă „componente intangibile” extrem de valoroase pe care am decis să le facem disponibile clienților din toate sectoarele.


Mai mult

Serviciile noastre

Echipa de consultanți imobiliar de la MORE acoperă întreaga sferă de servicii imobiliare, de la evaluarea de portofolii mari până la analize detailate pe o singură proprietate sau identificarea activelor imobiliare.


Mai mult

Despre MORE Group

Începând cu anul 2004, MORE Real Estate Services își desfășoară cu succes activitatea în România. Fondatorii companiei, Familia Papageorgiadis, beneficiază de o îndelungată experiență personală și de tradiție în afaceri și comerț de peste 3 secole.

Detalii de contact:
Calea Victoriei, nr. 155, bl. D1,
Tronson 8, Mezanin, sector 1,
010073, București, România

Telefon: (+40) 21 30 86 271-8
Fax:(+40) 21 327 07 43

Membri ai...

Membri ai Camerei de comerţ Americane din România Membri ai Camere de comerţ Italiene din România

Mai mult